Menu
Beoordeel dit recept

Pannenkoeken van bakbanaan die zowel als ontbijt met een ‘zoet beleg’ of als lunch met ‘hartig beleg’ heerlijk zijn! Echt een aanrader. Kinderen vinden dit ook lekker.

Print Friendly
  • 2
  • 10min
  • 5 min
  • 10min
  • 4 eieren
    2 bakbananen (groen)
    snufje zout
    1/2 theelepel vanille extract
    3 eetlepels kokosolie
    1/4 theelepel baking soda
    beetje kokosolie om in te bakken
  • Snijdt de bananen in vieren en daarna in kwarten. Je kunt de schil van de banaan dan eenvoudig afpellen.
    Snijdt de banaan in stukjes en doe ze met de eieren, het zout en de overige ingrediënten in een blender of staafmixer kom. Pureer het geheel totdat je een egaal pannenkoekenbeslag hebt.
    Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en een klein beetje kokosolie en bak de pannenkoeken op middelmatig vuur gaar.
    Serveer de pannenkoek bij voorkeur warm.
  • http://oergezondindepraktijk.nl/recepten/ontbijt/bakbanaanpannenkoek

Categorieën:   Eieren, Lunch, Notenvrij, Ontbijt, Vegetarisch

Comments